Inspiratie

We houden u graag op de hoogte

‘Portland Pioneers’

Portland is een foodstad van formaat. De smaakinnovaties die hier worden gedaan zijn de mainstream ver vooruit. Als sprekers op de catwalk van de Food Inspiration Days bewezen vier ondernemers uit Portland live aan het publiek dat hun stad één van de meest innovatieve foodsteden ter wereld is. Klik hier en lees over de ‘Portland Pioneers’.

Lees meer

‘Mega Vega, the End of Good Enough’

In steeds meer restaurants zijn groenten de nieuwe sterren op het bord. Ook in deze ‘groene wereld’ geldt: the End of Good Enough’. Een salade van seizoensgroenten is niet meer voldoende voor de Instagram-ingewijden. Deze concepten snappen dat, en gaan een stapje verder. Klik hier voor de verschillende concepten op Food Inspiration Magazine.com.

Lees meer

‘Zeeuwse desembroden per post het land in’

Ondernemer Hans Voordijk en dochter Elsbeth zijn een nieuw project gestart: de webshop www.besteldesembrood.nl. Vanuit Zeeland versturen zij hun desembroden per post door heel het land. In de nieuwe webshop kunnen klanten kiezen voor vier verschillende pakketten met Zeeuwse desembroden in combinatie met bijvoorbeeld een biertje of een fles wijn. ‘Omdat wij … Lees dit artikel […]

Lees meer

‘Stimuleer je medewerkers en maak fans van je klanten’

Eén kleine verandering per dag doorvoeren, werkt beter dan in één keer alles veranderen, geeft marketingconsultant Jos Burgers de ondernemers mee tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht. Om je klanten in fans te veranderen, moet je vooral je medewerkers inspireren om daaraan mee te werken. Burgers begint zijn verhaal met een disclaimer, want […]

Lees meer

‘Bouillon, de nieuwe koffie!’

Het klinkt ietwat gek: bouillon als gezond alternatief voor koffie. Toch duiken er over de hele wereld bouillonbars op die de vloeistof als dé warme drank van de toekomst proberen te positioneren. Het is een simpel proces: goede kwaliteit botten, water, groenten en kruiden laten koken voor zo’n zestien tot vierentwintig uur. Over de hele […]

Lees meer

‘Aan tafel bij de klant!’

Wie is de klant van morgen? In mijn vorige column schreef ik, dat ik de uitdaging aan zou gaan om de klant van morgen te onderzoeken, om fans te creëren, om achter de behoefte van de klant van morgen te komen. Twee maanden geleden werden wij benaderd door ING Bank om…. Verder lezen? Klik hier […]

Lees meer

‘Keurslager Jellema ontvangt als eerste slagerij Beter Leven keurmerk’

Jellema’s Keurslagerijen, met vestigingen in Klazienaveen en Emmen, hebben onlangs als eerste slagerij het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming voor varkensvlees met één ster gekregen. De controle-systematiek is gebaseerd op het compleet vervangen van een vleessoort. Jellema verkoopt dus geen regulier varkensvlees meer.   Klik hier om het hele artikel te lezen van Vleesmagazine.nl. […]

Lees meer