Wij zien dagelijks zaken die ons inspireren

En delen dit graag met u...

‘De slimme ondernemerstrucs van WeTransfer-baas Bas Beerens’

Wie beter dan succesvolle ondernemers weten hoe het werkt op de werkvloer? Zij geven hún beste tips bij het AD. Vandaag: Bas Beerens, Executive Chairman en oprichter van bestandenverzendsite WeTransfer.

,,Perceptie is alles. Als broekie had ik ooit een afspraak met een klant die ik koste wat kost binnen wilde halen. Om zo goed mogelijk voor de dag te komen, sprak ik af voor een lunch in het Amstel Hotel. Voorafgaand aan de lunch was ik bij de portier langsgegaan om te vragen of hij mij met mijn naam wilde begroeten, zodat het leek of ‘Meneer Beerens’ geregeld in het Amstel te vinden was voor belangrijke zaken….

Klik hier voor het gehele artikel.

foto: WeTransfer

Add comment