Over Ons, Onze Ideeën, Onze Visie

T.E.A.M. : Together Everyone Achieves More - samen bereikt iedereen meer -.

Wij zijn Team WinkelManagement!

WinkelManagement begrijpt dat het ondernemerschap ingewikkelder wordt. Hierdoor kan het zijn dat idealen verbleken en resultaten achterblijven.

Door zakelijke en persoonlijke doelstellingen goed tegen het licht te houden komt er ruimte voor focus en creativiteit. Het is onze overtuiging dat het aanbrengen van structuur binnen het ondernemen voorwaardelijk is voor succes.

 

Meten is weten!

Wij bieden de ondernemer vanuit een brede bedrijfskundige visie een pakket aan van praktische hulpmiddelen. Wij maken hierbij gebruik van managementmodellen en theorieën als het INK-model, Performance Behaviour en de Lean-methode voor het continue verbeteren van prestatiegedrag. Belangrijke basis voor onze dienstverlening is onze WinkelMonitor, welke actuele informatie geeft over de belangrijkste prestatie-indicatoren van uw onderneming. Het continue volgen van deze cijfers is cruciaal voor een goed ondernemingsresultaat.

Groei

Groei en ontwikkeling zijn kernwoorden die ook binnen de eigen WinkelManagement-organisatie centraal staan. Het creëren van toekomstbestendige concepten voor zowel de eigen organisatie als onze klanten is hierbij het uitgangspunt.

 

Ervaring

De brede inzetbaarheid van de bestuurders van WinkelManagement, Loek Wisman en Kees Poldervaart, komt voort uit jarenlange ervaring in het ondernemerschap, bedrijfskundige kennis en het aansturen van zowel kleine als complexe organisaties.

Kees was voor WinkelManagement al bijna 30 jaar actief als ondernemer. Naast diverse slagerijen zette hij onder meer de succesvolle horeca-formule ‘Boergondineren’ (dineren op de boerderij) op en is hij initiatiefnemer van het recreatie- en maatschappelijke project ‘de Poort van Waterland’.

Loek studeerde onder andere Bedrijfsadministratie en Bedrijfskunde. Het eerste deel van zijn werkzame leven bracht hij grotendeels door binnen het werkveld van de Accountancy. De afgelopen 18 jaar werkte hij in diverse financiële, commerciële en logistieke managementfuncties binnen TNT Post en Postnl.

Na het afronden van haar studie aan de Hogere Hotelschool en Organisatie Antropologie aan de Vrije Universiteit was Karin van Zaal jarenlang actief in diverse functies binnen de gastvrijheidsindustrie, de uitzendbranche en als programmamanager bij de Poort van Waterland. De wereld van gastbeleving, marketing- en communicatie anno 21e eeuw kent voor haar geen geheimen.

 

Passie

Het is onze passie om samen met de ondernemer een winstgevende koers uit te zetten en waar nodig ondersteuning te bieden en als klankbord te dienen. Het continue verbeteren van zowel onze eigen dienstverlening als die van onze klanten is hierbij vanzelfsprekend.

krijg zicht op resultaat

Beweeg met uw muis over onze foto's voor een ander zicht op ons...

Ontmoet ons WinkelManagement team -Het geZicht op Resultaat-

Kees Poldervaart
Kees Poldervaart
Vennoot / Adviseur
+31 6 23 688 079

Een ondernemer en slager in adviseurskleren, met zijn kennis, ervaring en netwerk is geen bedrijfsvraagstuk te gek.

Drinkt zijn koffie graag zwart en hakt op-het-oog onoverkomelijke uitdagingen net zo makkelijk in stukken als tien kilo varkensvlees.

Loek Wisman
Loek Wisman
Vennoot / Adviseur
+31 6 53 644 591

Met zijn cijfermatig inzicht en verpletterende kennis van effectieve bedrijfsvoering is hij de man die alles aan durft !

Een man met een missie! Kan adviseren en theedrinken tegelijk en weet het ijs en het ijzer snel te breken.

Is gek op worst.

Karin van Zaal
Karin van Zaal
Adviseur Gastbeleving, Marketing en Communicatie
+31 6 48 256 412

Wil een revolutie beginnen in verswinkelland en van klanten Gasten maken.

Met een cappuccino in de ene hand en een bak marketing- en gastvrijheidskennis in de andere, is zij uw sparringpartner.