Over Ons, Onze Ideeën, Onze Visie

T.E.A.M. : Together Everyone Achieves More - samen bereikt iedereen meer -.

Wij zijn WinkelManagement

Wij begrijpen dat het ondernemerschap steeds ingewikkelder wordt. Hierdoor kan het zijn dat idealen verbleken en resultaten achterblijven.

Door zakelijke en persoonlijke doelstellingen goed tegen het licht te houden komt er ruimte voor focus en creativiteit. Het is onze overtuiging dat het aanbrengen van structuur binnen het ondernemen voorwaardelijk is voor succes.

 

Meten is weten!

Wij bieden de ondernemer vanuit een brede bedrijfskundige visie een pakket aan van praktische hulpmiddelen. Wij maken hierbij gebruik van managementmodellen, calculatietools en diverse relevante ondersteunende tools.

De belangrijkste basis van onze dienstverlening is onze WinkelMonitor, welke actuele informatie geeft over de belangrijkste prestatie-indicatoren van jouw onderneming. Het continue volgen van deze cijfers is cruciaal voor een goed ondernemingsresultaat.

Groei

Groei en ontwikkeling zijn kernwoorden die ook binnen de eigen WinkelManagement-organisatie centraal staan. Het creëren van toekomstbestendige concepten voor zowel de eigen organisatie als onze klanten is hierbij het uitgangspunt.

 

Ervaring

Een belangrijk kenmerk van WinkelManagement is de brede kennis en inzetbaarheid. De kennis van Loek Wisman, Kees Poldervaart en Milou Driesse, komt voort uit jarenlange ervaring in ondernemerschap, management functies, coaching, training, bedrijfskundige kennis en het aansturen van zowel kleine als complexe organisaties.

 

Kees was voor WinkelManagement al bijna 30 jaar actief als ondernemer. Naast diverse slagerijen zette hij onder meer de succesvolle horeca-formule ‘Boergondineren’ (dineren op de boerderij) op en is hij initiatiefnemer van het recreatie- en maatschappelijke project ‘de Poort van Waterland’.

 

Milou is, zoals zovelen, blijven hangen in de slagerij. Daaropvolgend de benodigde opleidingen en vervolgstappen binnen de food Retail gezet. Na zes jaar als trainer, docent en examenleider te hebben gewerkt bij SVO Vakopleiding Food heeft Milou haar eigen training en adviesbureau geleid en vanuit daar diverse trainings- en management activiteiten uitgevoerd binnen de foodbranche.

 

Loek studeerde onder andere Bedrijfsadministratie en Bedrijfskunde. Het eerste deel van zijn werkzame leven bracht hij grotendeels door binnen het werkveld van de Accountancy. De afgelopen 18 jaar werkte hij in diverse financiële, commerciële en logistieke managementfuncties binnen TNT Post en Postnl.

 

Passie

Het is onze passie om samen met de ondernemer een winstgevende koers uit te zetten en waar nodig ondersteuning te bieden en als klankbord te dienen. Het continue verbeteren van zowel onze eigen dienstverlening als die van onze klanten is hierbij vanzelfsprekend.

krijg zicht op resultaat

Beweeg met uw muis over onze foto's voor een ander zicht op ons...

Ontmoet ons WinkelManagement team-Het geZicht op Resultaat-