Wij zien dagelijks zaken die ons inspireren

En delen dit graag met u...

‘WinkelManagement on (Inspiratie)toer!’ 1

Op de fiets door de stad!

Afgelopen woensdag hadden we de grote eer om met vijftien gepassioneerde Keurslagers op jacht te gaan naar inspirerende verhalen en winkelconcepten in Amsterdam. Na ontvangst op ons verrassende kantoor op de Horecawerf met koffie en een proeverij van Handgemaakt Brood met Amsterdamsche ossenworst, gelardeerde lever en pekelvlees, sprongen we op de 60’er jaren vouwfietsen van Velox. Al cruisend over het NDSM terrein, langs het karakteristieke HEMA hoofdgebouw pakten we pont naar de Grote Stad.

Ibericus, Marqt en Stach bleven niet onopgemerkt. Helaas bleef de zon in dit gedeelte van het land zich verstoppen achter een dik wolkenpak, maar dat had gelukkig totaal geen invloed op de stemming van de groep. Enthousiaste reacties, aanstekelijk gelach, verwonderde blikken en mooie gesprekken trokken door de stad. Het ontvangst en de rondleiding bij Louman was hartelijk en interessant en Bilder en de Clerq baarde opzien met de kaas/worst/broodplankjes en Kinderhapjes. Na een spannende oversteek over het drukke kruispunt met trams, fietsers, brommers, bussen, taxi’s en auto’s haalden we gelukkig De Hallen om ons te vergapen aan de prachtige herbestemming van deze oude tramremise. Binnen werd het feest compleet met De Ballenbar, The Butcher, Entrecôte Mobiel, Jabugo, Bulls and Dogs en velen anderen. Onder het genot van een lekker drankje konden we mensen kijken, over concepten sparren en ons verwonderen over de inventieve inrichtingen en presentaties. Met nog een korte stop bij de Vegetarische Traiteur sloten we de tour door het centrum af en keerden we terug via de pont naar Amsterdam Noord.

Met een drankje en gerookte Ossenworst in de Hekkersluiter kwamen alle ideeën en ervaringen nog eens langs. Via de Foodmarkt van Jumbo kwamen we tot slot aan in het verrassende Hotel de Goudfazant, waar naast heerlijk eten ook met verwondering gekeken kon worden naar de bizarre inrichting.

Wij kijken terug op een heerlijke dag, met frisse, inspirerende concepten en gedeelde ervaringen. Wij danken de deelnemers van harte en wensen iedereen goede zaken!

Heeft u ook zin in een Inspiratietoer? Neem vrijblijvend eens contact met ons op, wij nemen u graag mee op reis!


 

One comment

  • Keurslagerij Steltenpool schreef:

    Was een onwijs leuke, inspirerende en smakelijke dag! Heel erg bedankt voor de goede zorgen en jullie enthousiasme!

Add comment