Werk aan de Winkel

Een samenwerkingsverband tussen Winkelmanagement en Kibo


Werk aan de Winkel is een samenwerkingsverband tussen Winkelmanagement en Kibo.
Winkelmanagement is een adviesbureau dat slagerijen en andere vers-speciaalzaken begeleidt op bedrijfseconomisch- en beleidsmatig vlak. Kibo is een accountantskantoor dat gespecialiseerd is in vers-ondernemingen, in het bijzonder slagerijen.

Door de expertises van beide partijen te verenigen, af te stemmen en te bundelen ervaart iedere klant van Werk aan de Winkel een optimale begeleiding om deze roerige tijden het hoofd te bieden.

Ook voor jou kan Werk aan de Winkel aan de slag. Wil jij ook volledig ontzorgt worden op cijfermatig gebied? Wil jij ook ondernemen met de juiste tools en met goed advies in handen?

Neem dan contact op via www.eriswerkaandewinkel.nl of bel 085 105 2691

Voor alle Verswinkelsondernemers

In 2022 is een initiatief ontstaan tussen KIBO Accountants & Belastingadviseurs en adviesbureau WinkelManagement om een samenwerking te starten genaamd Werk aan de Winkel. Met dit initiatief wordt de vers ondernemer, in het bijzonder de slagersondernemer, volledig ontzorgd op bedrijfseconomisch en beleidsmatig vlak.
Visie: We geloven dat we iedere vers ondernemer kunnen helpen áán zijn winkel te werken.
Missie: Elke vers ondernemer optimaal ontzorgen met bedrijfseconomische en beleidsmatige aspecten.

We zijn er voor alle verswinkels. Voor alle bakkers, slagers, visspecialisten, delicatesse – en kaaswinkel ondernemers zijn wij het juiste adres.

Samen staan we sterk

Als ondernemer worden enorm veel competenties van je verwacht. Op structurele basis kunnen sparren over alle zaken die je tegen kunt komen als ondernemer is geen overbodige luxe.

Wil jij goed inzicht krijgen op cijfermatig gebied? Wil jij ondernemen met de juiste tools en met goed advies in handen?

Ook voor jou kan Werk aan de Winkel aan de slag.

Neem dan contact op via het contactformulier of bel 085 105 2691